06 15 170 107

Grote beurt van uw mechanische ventilatie

Vul hieronder uw gegevens in en we zullen spoedig bericht geven over de gestelde datums. Laat ook uw telefoonnummer achter dan kunnen we u bellen als er nog bijzonderheden mochten zijn.

 

Wij voeren de volgende werkzaamheden uit:

  • Reinigen van afvoerkanalen door het gehele huis
  • Reinigen van ventielen
  • Reinigen van de ventilatie box
  • Revisie en check van de motor
  • Geheel opnieuw inregelen van het systeem
  • Exclusief €15,00 voorrijkosten

  

Duur: 1,5 uur
Voor maar €180,-

Inschrijving voor grote beurt

Werkzaamheden

Reinigen van afvoerkanalen
Afvoerkanalen raken vaak vol omdat ze veel vervuilde lucht transporteren. Juiste reiniging is van essentieel belang bij een goede ventilatie omdat bij verstopping het gehele ventilatie systeem uit balans kan raken.
Reinigen van ventielen
Van de buitenkant zijn ze de ventielen makkelijk schoon te maken, maar doordat ze vaak tegen het plafond zijn geklemd is de binnen kant vaak onbereikbaar. Stof en vuil hebben hier een ‘ ideale plek’ om zich op te hopen, waardoor verse lucht uiteindelijk opnieuw vervuild zal raken. T.R. Ventilatie kan de ventielen van zowel binnen als buiten weer brandschoon te krijgen!
Reinigen van de ventilatie box
Het niet reinigen van de box kan leiden tot extreme ophoping van stof waardoor de motor kan warmlopen en uiteindelijk verbranden. Dit kan leiden tot huisbrand. Het is van levensbelang om regelmatig uw ventilatie box te laten reinigen en te checken, T.R. Ventilatie kan u hierbij helpen!
Opnieuw inregelen (MV-systeem)
Het is van belang dat de verse aangevoerde lucht alle plaatsten van uw huis kan bereiken. Door luchtmeting van de afzonderlijke kanalen kan bepaald worden waar te veel of te weinig trek is.

Luchtkwaliteitsmeters kunnen laten zien of het binnenklimaat gezond of ongezond is. Door de unit goed af te stellen kunnen we de maximale toevoer en afvoer van de lucht balanceren, dit verzekert u van een goede werking van uw systeem!

Adresgegevens

T.R. Ventilatie
It Leech 8
9219 VW De Tike

    06 15 170 107
  info@trventilatie.nl
   T.R. Ventilatie specialist

Copyright T.R. Ventilatie. Gerealiseerd door Baas Computers & Wald Media