06 15 170 107

Over mij

“Mijn naam is Theo Roffel en ben oprichter van T.R. Ventilatie.  Een éénmansbedrijf wat deskundig is in het onderhouden, service en voorlichting geven, renovatie en storingen kan oplossen. Dit op het gebied van woning ventilatie en luchtbehandelingssystemen. Ik doe dit hoofdzakelijk voor particuliere woningen en appartementen.”

“Momenteel heb ik zo’n ruim 20 jaar ervaring in de ventilatie branches. Hiervoor ben werkzaam geweest bij grote bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn. Bij deze bedrijven heb ik veel kennis en vaardigheden kunnen opdoen, om zo alle ins en outs te leren rond dit vakgebied. Hiervoor heb ik de benodigde cursussen en certificaten afgerond.”

 

 

Kwaliteit is mijn standaard

“Ik ben iemand die hoge eisen aan zichzelf stelt en kwalitatief goed werk wil leveren. Oplossing en resultaat gericht samenwerken voor het beste binnenklimaat staan bij mij hoog in het vaandel. Alles begint bij mij met een goede voorlichting, communicatie, vriendelijke benadering, goede bereikbaarheid, toegankelijkheid en natuurlijk niet onbelangrijk: een goede prijs!”

“T.R. Ventilatie werkt ook nog nauw samen met andere bedrijven, hierdoor kunnen we een breder publiek bereiken. Deze benadering spreekt mij bijzonder aan omdat je veel van elkaar kunt leren en continu gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen.”

“Door structureel onderhoud, het leveren van goede service en de klant hierop te attenderen hoop ik zo het volgende voor mijn klant te kunnen betekenen: Kostenbesparing, een lage storingsgraad, snelle afhandelingstijd en uiteraard een gezond binnenklimaat wat zal moeten uitmonden in een tevreden klant!”

Neem vrijblijvend contact op

Adresgegevens

T.R. Ventilatie
It Leech 8
9219 VW De Tike

    06 15 170 107
  info@trventilatie.nl
   T.R. Ventilatie specialist

Copyright T.R. Ventilatie. Gerealiseerd door Baas Computers & Wald Media