06 15 170 107

Over T.R. Ventilatie 

T.R. Ventilatie is een deskundig eenmansbedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden, verlenen van service en voorlichting, uitvoeren van renovaties, en oplossen van storingen. Dit alles op het gebied van woningventilatie en luchtbehandelingssystemen, voornamelijk voor particuliere woningen en appartementen.

Met ruim 20 jaar ervaring in de ventilatiebranche, heeft T.R. Ventilatie uitgebreide kennis en vaardigheden opgedaan bij grote gespecialiseerde bedrijven. Deze ervaring, aangevuld met de benodigde cursussen en certificeringen, stelt ons in staat om alle ins en outs van het vakgebied te beheersen.

 

 

Werkwijze en kwaliteit

“T.R. Ventilatie stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het geleverde werk. Oplossings- en resultaatgericht samenwerken voor het beste binnenklimaat staat centraal. Het begint allemaal met goede voorlichting, communicatie, een vriendelijke benadering, goede bereikbaarheid,
toegankelijkheid, en uiteraard een eerlijke prijs.”

“T.R. Ventilatie werkt nauw samen met andere bedrijven, waardoor een breder publiek bereikt kan worden. Deze samenwerking is waardevol omdat er veel van elkaar geleerd kan worden en er continu gestreefd wordt naar het beste resultaat.”

“Door structureel onderhoud, het leveren van goede service en het actief attenderen van klanten hierop, streeft T.R. Ventilatie naar kostenbesparing, een lage storingsgraad, snelle afhandelingstijden en een gezond binnenklimaat, wat uiteindelijk leidt tot tevreden klanten.”

Neem vrijblijvend contact op

Adresgegevens

T.R. Ventilatie
Tussendiepen 73-41
9206 AB Drachten

    06 15 170 107
  info@trventilatie.nl
   T.R. Ventilatie specialist

Copyright T.R. Ventilatie. Gerealiseerd door Baas Computers & Wald Media