06 15 170 107

Vragen of storingen? 

Benieuwd wat T.R. Ventilatie voor u kan betekenen? Wij geven graag advies met betrekking tot problemen met uw ventilatie in huis. Ook staan wij u graag te woord met een helder en gepast totaal advies. 

Vul hier uw gegevens in dan nemen wij spoedig contact met u op.

We zijn telefonisch bereikbaar van: Ma-t/m-Za op het nummer 06 15 170 107 

 

Afspraak maken?

Wat kunt u zelf doen?

1. Zorg voor voortdurende aanvoer van frisse lucht via open (klep)raampjes en/of ventilatieroosters en zorg dat lucht via ruimte onder de binnendeuren of roosters in binnendeuren en -muren goed door u huis kan circuleren.

2. Ventilatie systeem met 3 standen:
Zet mechanische ventilatie op stand 1 bij afwezigheid (ook ’s nachts) , op stand 2 bij aanwezigheid en op stand 3 tijdens koken en douchen.
Ventilatie systeem met 2 standen:
Zet het ventilatiesysteem op stand 1 bij aan- en afwezigheid (ook ’s nachts) en op 2 bij koken en douchen. Schakel altijd naar de hoogste stand als je veel mensen in huis hebt, de was binnen droogt of binnen rookt.

3. Verminder het binnenstromen van vocht: droog de was buiten, kook met de deksel op de pan en droog de vloeren na het dweilen.

4. Voorkom schadelijke stoffen: schilder met oplosmiddelarme verf.

5. Zorg dat een geiser een afvoer heeft naar buiten, laat de schoorsteen van een openhaard regelmatig vegen en zorg voor voldoende luchtaanvoer tijdens het stoken.

6. Schakel de mechanische ventilatie nooit uit. Trek alleen bij onderhoud of in geval van een ramp (als de overheid adviseert ramen en deuren te sluiten) de stekker van het ventilatie systeem uit het stopcontact.

7. Heeft u een mechanische ventilatie of een wtw systeem? Laat deze dus regelmatig onderhouden en maak het regelmatig schoon. Wanneer u systeem veel lawaai produceert of een vreemd geluid maakt kan dit een teken zijn dat het systeem niet optimaal ventileert. Door u ventilatie (onderdelen) regelmatig te controleren/onderhouden bent u verzekerd van een goede werking van u ventilatie systeem en een gezonde leefomgeving in huis!

 

Adresgegevens

T.R. Ventilatie
It Leech 8
9219 VW De Tike

    06 15 170 107
  info@trventilatie.nl
   T.R. Ventilatie specialist

Copyright T.R. Ventilatie. Gerealiseerd door Baas Computers & Wald Media